Connect with us

Γ Εθνική

Ζωντανός ο Πανιώνιος, 2-0 εκτός τον Πόρο

Published

on

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του άτυχου Πόρου που είχε δυο δοκάρια και φάσεις για να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί με την εκκίνηση του αγώνα, άντεξε στην πίεση του Πόρου και έφυγε τελικά με το διπλό (0-2).

Η εξέλιξη του αγώνα:
Γκολ με το… καλημέρα είχε η αναμέτρηση όταν μόλις στο 1’ ο Λιούμης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γροντή και έγραψε το 0-1 αιφνιδιάζοντας τον Πόρο!

Στην συνέχεια ο Πόρος ανέβασε την απόδοση του και έψαξε την ισοφάριση, όμως ήταν πάρα πολύ άτυχος καθώς είχε δύο δοκάρια σε διάστημα δύο λεπτών!

Αρχικά στο 21’ ο Πήλιος είχε δοκάρι σε κεφαλιά και στο 22’ με τον ίδιο τρόπο σημάδεψε το δοκάρι ο Αριστεινίδης και τα δύο μετά από εκτελέσεις του Τσάτσου!

Μετά τα δοκάρια δεν είδαμε κάποια τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι με το 0-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε αρκετά δυνατό με τον Πανιώνιο να το ελέγχει και τελικά να φτάνει στο 0-2 στο 82’, με τον Μουντρίχα να παίρνει την μπάλα από τον Γροντή και να τελειώνει ουσιαστικά το παιχνίδι δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και στο 0-3, όμως ο Σταμάτης αστόχησε με αποτέλεσμα το 0-2 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Αριστεινίδης (74’ Μπέλιτς), Αζίζι, Τσάτσος (62’ Ράπτης), Πήλιος (81’ Κουτσογιαννάκης), Στεφανάκης, Λούσι

Πανιώνιος: Κραβαρίτης, Λάμψιας, Διονέλλης (76’ Ζαχίρ Ντεμίρ), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου (88’ Παπαδόπουλος), Σταματής (88’ Ξυγκόρος), Δρίτσας, Λιούμης (64’ Μίχος), Γροντής, Μούντριχας.

Πηγή:prismanews.gr