Connect with us

Γ Εθνική

Ζωντανός στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Σμύρνης, 1-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 επί του Χαϊδαρίου και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Έφτασε έτσι τους 36 βαθμούς, με το Χαϊδάρι να μένει στους 39 και να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή του.

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήτανε για τον Απόλλωνα, όταν ο Ντούνης έκανε ένα κακό διώξιμο και ο Πιαστόπουλος επιχείρησε ένα σουτ από πολύ μακριά σε κενή εστία με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Η καλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 24ο λεπτό όταν ο Πατίλας επιχείρησε ένα βολέ από την κορυφή της περιοχής με τον Ντούνη να μαζεύει.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα χαμηλότερο ρυθμό αλλά είχε μια τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους. Στο 61ο λεπτό το Χαϊδάρι είχε τρία δοκάρια σε μια φάση! Στην αρχή ο Ματέα προσπάθησε να σκάψει τον Ντροζντ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, στην συνέχεια ο Αργυρίου επιχείρησε ένα σουτ με τον Ντροζντ να αποκρούει και την μπάλα να καταλήγει πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα πήρε μια κεφαλιά ο Βακράκος και η μπάλα κατέληξε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι!, με την άμυνα του Απόλλωνα στην συνέχεια να διώχνει σε κόρνερ.

Μετά από αυτή την φάση είχαμε μια διακοπή στο ματς γιατί μερικοί οπαδοί του Απόλλωνα μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν γρήγορα και το ματς συνεχίστηκε. Ο Απόλλωνας πίεζε να βρει το γκολ και το Χαϊδάρι προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση αλλά οι φάσεις ήτανε ελάχιστες. Όμως ο Απόλλωνας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το σπουδαίο γκολ της νίκης όταν ο Μελιόπουλος υποδέχτηκε την μπάλα από πλάγιο του Τασιούλη, έκανε μια υπέροχη τρίπλα προσπερνόντας τον αντίπαλό του και έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ντροζντ, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος, Ρόδης(Μελιόπολος 60′), Πατίλας(Μίχος 90′), Πιαστόπουλος, Σάλλα, Χαϊκάλης(Σπαρτιάτης 46′), Καραγκούνης(Κορφιάτης 76′), Χριστόπουλος.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας, Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Αποστολόπουλος(Γκρέμπι 70′), Μπουτσικάρης(Μπερνιδάκης 90′), Βακράκος, Ματέα(Ανιτσάκης 83′), Αργυρίου

ΠΗΓΗ: Mikriliga