Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανό το Καματερό, 3-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Καματερό, που επικρ΄λατησε με 3-0 επί του ΑΟ Ιλίου, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Εφτασε έτσι τους 14 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Ιλίου έμεινε στους 7 και οι ελπίδες του για παραμονή είναι πλέον απειροελάχιστες και μόνο μαθηματικές.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν η κάθε μία τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ. Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 66′ με πλασέ του Κολονέρου, ενώ στο 85′ ο Τσιργιώτης έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90′ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κολονέρος, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ανδριτσόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σιφογιαννάκης, Παπαϊωάννου (90′ Παλυβός Α.), Παναγιώτου, Βασιλάκος, Σταυρόπουλος, Παππάς, Μήτσης (55′ Τσιργιώτης), Πιτέλης (90′ Καρκαλέτσης), Τσομπανίδης ( 55′ Χαιρετάκης), Κολονέρος, Παλυβός Κ. (81′ Ανδριτσόπουλος).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Μεχμέτι (25′ λ.τ. Κιτσώνης), Γκέκας, Νάτσης, Μανιδάκης, Παπαδημητρίου, Αγκαλίου, Δράκος (55′ Λουκόπουλος), Ζούκας, Σκαμάνης, Καράμπελας (77′ Πόπας).