Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανό το Χαλάνδρι, 3-1 τον Χολαργό

Published

on

Με έναν εκπληκτικό Κατσιούλη που σκόραρε 2 γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το τρίτο, το Χαλάνδρι επικράτησε του Χολαργού με 3-1 στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, έφτασε τους 7 βαθμούς και θελει νίκη την Μ. Τετάρτη στην Αγία Παρασκευή για να αφήσει στην δεύτερη θέση τους αντιπάλους του και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Ο, τι είχε να μας δείξει ο αγώνας σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και μας χάρισαν ένα πολυ όμορφο θέαμα. Στην αρχή ο φιλοξενούμενος Χολαργός έφτασε πολυ κοντά στο γκόλ δυο φορες με τον Τσιαντή να αστοχεί από πλεονεκτική θέση τόσο στο 6ο λεπτό όσο και στο 8ο. Παρόλη την πίεση που δεχόταν το Χαλάνδρι, κατάφερε να αντιδράσει και με μια πολυ ωραία αντεπίθεση ο αρχηγός Κατσιούλης εξ επαφής ευστόχησε με κεφάλια, παίρνοντας το ριμπάουντ από το κακό διώξιμο στο δοκάρι του Τσίρου και κάνοντας έτσι το 1-0. Ο Χολαργός στην συνέχεια αντέδρασε και με μια πολυ ωραία προσπάθεια του μοιραίου μέχρι εκείνη την στιγμή Τσιαντή κέρδισε το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκόλ ο τερματοφύλακας της ομάδας Μολφέσης στο 16ο λεπτό.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με τις δυο ομάδες να δημιουργούν πολύ υποσχόμενες επιθέσεις εκατέρωθεν. Σε μια από αυτές ο Κατσιούλης εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πολύ ωραία εκτέλεση διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Χαλάνδρι στο 20ο λεπτό κάνοντας το 2-1. Οι γηπεδούχοι μετά το γκόλ κατάφεραν να παγώσουν τον πολυ γρήγορο ρυθμό που είχε το παιχνίδι, προσπαθώντας μέσα από αντεπιθέσεις να καθαρίσουν το παιχνίδι. Αυτό συνέβη στο 40ο λεπτό όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας των Βορείων προαστίων που ξεκίνησε από τον Κατσιούλη, ο Καλιαμπάκας ήταν ο τελικός αποδέκτης και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο, το Χαλάνδρι διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα χωρίς να ρισκάρει ιδιαίτερα, ενώ ο Χολαργός προσπαθούσε να αναπτυχθεί από τα άκρα αλλά είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια με ελάχιστα τελειώματα όπως το πλασέ του Μυλωνά μέσα από την περιοχή στο 77ο λεπτό που όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Κατσιούλη. Το 90λεπτό ολοκληρώθηκε χωρίς την μεγάλη φάση και το Χαλάνδρι πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη και οι παίχτες του έδωσαν όρκο νίκης για το πολύ μεγάλο ματς της Μ. Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή όπου με νίκη σφραγίζουν την δεύτερη θέση. Από την άλλη οι παιχτες του Χολαργού ευχαρίστησαν τους φιλάθλους τους και χειροκροτήθηκαν για την πολυ καλη φετινή τους προσπάθεια.

ΧΑΛΆΝΔΡΙ:Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Νίκολι (66′ Μπουραζάς), Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Φελέκης, Καλαμπάκας(77′ Κούντου), Κατσιούλης Αχ., Αλεξανδράκης.

ΧΟΛΑΡΓΌΣ:Μολφέσης, Ντόβας (46′ Μυλωνάς), Τσαγκάρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (84′ Κώνστας) Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης, Τσιαντής (46′ Καρράς) , Σκούμας.

Του Μιχάλη Παπαστεφάνου