Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ζωφριά- Βύζας Μεγάρων 1-3

Published

on

Νίκη βαθιάς ψυχολογικής ανάσας για τον Βύζαντα Μεγάρων σε ένα επιεσοδιακό ματς στο Καματερό, όπου δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει το εμπόδιο της γενναίας Ζωφριάς με ανατροπή 3-1 και να παραμείνει κοντά στο «κυνήγι» της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Ράλλη ήταν καλά διαβασμένοι και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νικολάου στο 39’.

Ο Βύζας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με πέναλτι του Παπαδάκη, σε μια φάση που η Ζωφριά διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Χρόνη, από τον οποίο έχει γενικότερα πολλά παράπονα, καθώς είχε ζητήσει και εκείνος πέναλτι και αποβολή στο 38’, ενώ στο 55’ ζήτησε κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα Αρχοντάκη για μαρκάρισμα σε παίκτη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι Μεγαρίτες πέτυχαν την ανατροπή στο 82’ με τον Τσιγγόπουλο, σε μια ακόμα φάση που η Ζωφριά φωνάζει για οφσάιντ στη βοηθό Κορέστη. Λίγο αργότερα στο 84’ ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε τον γκολκίπερ του Βύζαντα Αρχοντάκη, για εξύβριση στον αντίπαλο πάγκο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 93’ ο Καλέμι, γκολ το οποίο οι γηπεδούχοι επίσης διαμαρτύρονται ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ που δεν ήταν.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητή Χρόνη απέβαλε τον γκολκίπερ της Ζωφριάς Γελάρδο, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος πλησίασε απειλητικά από πίσω τον διαιτητή χτυπώντας τον στην πλάτη με το χέρι και τον ειρωνεύτηκε. Επίσης το φύλλο αγώνος αναφέρει ότι ενώ το διαιτητικό τρίο ήταν στα αποδυτήρια ότι άνθρωπο και φίλαθλοι των γηπεδούχων οι οποίοι χτύπαγαν την πόρτα με δύναμη και έβριζαν. Λόγω των παραπάνω, το διαιτητικό τρίο αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία της αστυνομικής δύναμης.

Αναμένεται ανακοίνωση από τη διοίκηση της Ζωφριάς, καθώς διαψεύδει αρκετά από αυτά που αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος….

ΖΩΦΡΙΑ: Γελάρδος, Ράγγος, Καλαμποκανάς, Νίκας, Πατσιονίδης(, Ρόντο, Φελλάς(66’ Καγιούλης), Σούλα, Παταιονίδης(71’ Πανάκιας), Νικολάου(80’ Ιωσηφίδης), Μπουραντάς, Κατσαρός.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Αρχοντάκης, Μουσκάι, Τοπτίδης(81’ Ξενάκης), Βελέντζας, Πατσιονίδης(46’ Χάρμπαλης), Σιδέρης(55’ Νάκας), Φλέγγας, Γάλας(46’ Κλωνάρης), Παπαδάκης,Τσιγγόπουλος, Καλέμι.