Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ζωφριά σε… έντυπη έκδοση!!!

Published

on

Σε μια άκρα καινοτόμα ιδέα, που ξεπερνάει τη λογική του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε η διοίκηση της Ζωφριάς. Με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου το 1975, οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν να εκδώσουν ένα περιοδικό που θα έχει την ταυτότητα του σωματείου, θα αφορά αποκλειστικά την ομάδα και θα κυκλοφορεί κάθε 15 μέρες με ειδησεογραφία, αφιερώματα και φωτογραφικό υλικό γύρω από τα γεγονότα της ομάδας. Η πρώτη κυκλοφορία θα γίνει αυτό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

“Το Δ.Σ του Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας με την ευκαιρία της επετείου συμπλήρωσης 45 χρόνων από την ίδρυσή της (1975-2020).

Πρόκειται για πρωτοποριακό εγχείρημα για το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μια προσπάθεια να δώσουμε φωνή στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας, αλλά και οποιοδήποτε κάτοικο της Ζωφριάς.

Κάθε 15 ημέρες θα περιέχει όλα τα νέα του Α.Ο. Ζωφριάς, αλλά και του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με τον σύλλογο και την περιοχή μας.

Θα μάθουμε την ιστορία της και την εξέλιξη της ομάδας μας μέσα από αφηγήσεις παλιών ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων αλλά και ρετρό φωτογραφιών. Θα ακουστούν τα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο αλλά και γενικότερα τη συνοικία μας.

Το πρώτο τεύχος που στο εξώφυλλο θα έχει φωτογραφία-έκπληξη θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 02/11/2019 στα παρακάτω καταστήματα των χορηγών μας καθώς και στα καφενεία και τις καφετέριες της Ζωφριάς και θα διανέμεται δωρεάν:

dPDrolias Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική
D. Stergiou Bakery and Pastry
Κάπου Creperie-Cafe
Φαρμακείο Σαμαράς
Ψητοπωλείο Μοσχόπουλος
Faltso Café
Taramigkos Ελαστικά και Ζάντες

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση…

«Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια»
Charles Austin Beard, 1874-1948, Αμερικανός ιστορικός”.