Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ζόρισε την Αγία Ελεούσα ο Ολυμπιακός – Στα πέναλτι η πρόκριση

Published

on

Η Αγία Ελεούσα πήρε την πρόκριση για τους ‘8’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έχοντας αντίπαλο τον μαχητικό Ολυμπιακό Λιοσίων που οδήγησε την αναμέτρηση στα πέναλτι. Το σκορ της κανονικής διάρκειας και της παράτασης ήταν 1-1, ενώ στα πέναλτι η αστοχία των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το 4-2 δίνοντας το εισιτήριο στην ΑΠΕ, η οποία είχε υπηρεσιακό τον Χρήστο Φίλη και παρουσίασε δύο πρόσωπα.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια μέτρια αναμέτρηση που έλεγχαν οι γηπεδούχοι, όμως ο Ολυμπιακός παίζοντας χωρίς άγχος έκανε καρδιακούς τους περίπου 200 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου. Πρώτη μεγάλη φάση στο 26′ σε σουτ του Μωϋσιάδη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι με την συμβολή του Τεννέ. Στην επόμενη ήρθε το 1-0 έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κλωνάρη και ωραίο τελείωμα του Πολυκρέτη στο 31′. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ‘ερυθρόλευκοι’ προσπάθησαν να βρουν χημεία, οι Γιάκας-Μηλιώνης έκλεισαν τα μετόπισθεν και πήραν μέτρα απειλώντας με τους Μελέτη στο 54′ και Τσιτσίκο στο 65′. Στο 70′ ο Τεννές ‘ψάρεψε’ τον Πολυκρέτη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο 87′ ήρθε η ψυχρολουσία. Κόρνερ Καρύδη και παλικαρίσια κεφαλιά του Κίτσιου για το 1-1 εν μέσω τρελών πανηγυρισμών. Έτσι, περάσαμε στην παράταση, όπου ο Κίτσιος χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 95′ σουτάροντας διαγώνια με την μπάλα να γλύφει το δοκάρι. Οι ‘κυανόλευκοι’ προσπάθησαν να βρουν δυνάμεις, έχασαν ευκαιρίες με τους Κλωνάρη και Ρούσσο, όμως στο 115′ γλίτωσαν νέο έμφραγμα σε τετ α τετ του Κίτσιου. Τέλος, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 21 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γιάκας είδε δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Ρούσσο στο 119′.

Πέναλτι: Κίτσιος (0-1), Βατίστας (1-1), Ντατσιωνάκης (άουτ), Λαναράς (2-1), Καμαριάρης (δοκάρι), Πολυκρέτης (3-1), Κωνσταντινίδης (3-2), Κλωνάρης (4-2).

agia eleousa

Διαιτητές: Γρίμμας Μ., Νιδριώτης Μ., Κολλιάκος Α.

Αγ.Ελεούσα (Χρήστος Φίλης): Ζούκας, Μουστάκης, Καζάλας, Γιολδάσης, Βατίστας, Χρυσούλης, Κακαβάς (50′ λ.τρ. Καρτσωνάκης), Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (81′ Λαναράς), Πολυκρέτης, Ρούσσος.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Τεννές, Βαλάκος, Ευαγγελάτος, Μηλιώνης, Γιάκας, Ξενάκης (62′ Ντατσιωνάκης), Κωνσταντινίδης, Καρύδης, Καμαριάρης, Μίρτσεα (52′ Κίτσιος), Μελέτης (80′ Τσιτσίκος).

agia eleousa