Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ηθικόν ακμαιότατον στον Αίαντα!

Published

on

Σε κλίμα ευφορίας, μετά την “χιτσκοκική” νίκη της πρεμιέρας, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Σαλαμίνας για το πρώτο εντός έδρας αγώνα εναντίον της Καστέλλας.

“Πονοκέφαλο” για τον Στάθη Φουρίκη αποτελούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, καθώς ο Χρόνης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα Κερατσινίου και ήρθε να προσθέσει το όνομά του στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες, Τριανταφύλλου και Γαβριλάκη.

Ο τεχνικός της ομάδας υποστήριξε: “Μία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ειδικά με τον τρόπο που επιτεύχθηκε, αποτελεί κινητήριο δύναμη για την συνέχεια. Μπορεί βέβαια το ηθικό να είναι ακμαιότατο, όμως πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Ελπίζω τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε να ξεπεραστούν άμεσα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας και την επίτευξη των στόχων μας”.

*Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παπαμιχαήλ, που αποτέλεσε την χρυσή αλλαγή της ομάδας του. Μπήκε στο 68΄ και σημείωσε τα δυο γκολ στο 91’ και στο 96’ χαρίζοντας τη νίκη στο Αίαντα.