Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ηλίας Αναγνωστου: Η Χρυσούπολη καλύπτει τα θέλω μου

Published

on

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Αναγνώστου: Η Χρυσούπολη καλύπτει τα θέλω μου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Χρυσούπολης παραχώρησε το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, Ηλίας Αναγνώστου.

Ο ικανότατος αμυντικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη του στην ομάδα μας, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην οικογένεια της Χρυσούπολης. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου συνέβαλαν το γεγονός ότι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της ομάδας συμβαδίζουν με τα θέλω μου. Επιπλέον, η υγεία που αποπνέει η ομάδα διοικητικά και οργανωτικά καθώς και η καλή σχέση και συνεργασία που είχα στο παρελθόν με το γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καράγιαννη και το προπονητή Δημήτρη Φιλίππου είναι ένας σημαντικός παράγοντας”.

Για το στόχο του σχολίασε
“Ο στόχος μου για την νέα σεζόν, όπως και όλης της ομάδας, είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και να δικαιώσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε”.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η Χρυσούπολη ώστε να πετύχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, ο Ηλίας Αναγνώστου σχολίασε

“Η επιτυχία και η άνοδος στη Β κατηγορία θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και τη σοβαρότητα που θα πρέπει να δείχνουμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα παιδιά”.