Connect with us

5ος Όμιλος

Ηλίας Αρμόδωρος – Με την βοήθεια όλων θα πολεμήσω

Published

on

Με ανάρτηση του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εθνικού Πειραιά ο Ηλίας Αρμόδωρος αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του στους Αγίους Αναργύρους αλλά και για την μελλοντική πορεία του ιστορικού συλλόγου που υπηρετεί. Αναλυτικά έγραψε:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο για την σπουδαία νίκη επί των Αγ. Αναργύρων που μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον.
Είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε πολύ δρόμο και μεγάλη προσπάθεια για να σώσουμε την ομάδα αλλά είμαι διατεθειμένος με την βοήθεια όλων να πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδος.
Δεν θα την αφήσω μόνη ΠΟΤΕ..

Τα τελευταία αποτελέσματα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και προσπάθειας και υποστηρίζω την φιλοσοφία του Κου Σεροπιάν που θέλει από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για την νίκη.
Έχουμε μια νεανική και μαχητική ομάδα που οπωσδήποτε θα την ενισχύσουμε την περίοδο των μεταγραφών .

Έχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια που δυστυχώς θα γίνουν χωρίς τους φιλάθλους μας. Παρατηρώ όμως ότι υπάρχουν κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) αμετανόητοι που συνεχίζουν με την κακή συμπεριφορά τους να βάζουν σε κίνδυνο αγωνιστικό και οικονομικό την ομάδα.

Κάνω έκκληση σε όλους τους φιλάθλους μας και ειδικά στους οργανωμένους να προφυλάξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Είναι υποχρέωσή τους .

Θα πρέπει να ξαναγυρίσουν όλοι στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.
Επίσης θέλω στο πλευρό της ομάδας και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που ξέρω πόσο αγαπούν τον σύλλογο .

Το όνομα μου είναι ΗΛΙΑΣ ΑΡΜΟΔΩΡΟΣ και είμαι ΕΘΝΙΚΟΣ.