Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλίας Πέττας: “Άνοδος και καλό ποδόσφαιρο με τον Χαραυγιακό”

Published

on

Αποτελεί έναν κεντρικό αμυντικό που έγινε γνωστός στο Αθηναϊκό κοινό από το πέρασμα που είχε από τον ΑΟΤ Αλίμου και τον Ηλυσιακο.

Φέτος μετα την περσινή κατάκτηση του τίτλου στον Πειραιά με τη φανέλα του Μοσχάτου πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στον Χαραυγιακό προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Ηλία Πέττα που για πρώτη φορά μιλάει για το λόγο που επέλεξε να μετακινηθεί στους νερατζούρι.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον Χαραυγιακό;

Επέλεξα τον Χαραυγιακο γιατί είναι μια ομάδα αξιόλογη όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί και αποτελείτε από αξιόλογους ανθρώπους και στο γήπεδο και διοικητικά.

-Ποιοι ειναι οι στόχοι της ομάδας;

Φυσικά η άνοδος σε συνδυασμό με όμορφο κλίμα και καλό ποδόσφαιρο.

-Πως θεωρείς το πρωτάθλημα της Αθήνας σε σχέση με του Πειραιά;

Εδώ και πολλά χρόνια το πρωτάθλημα της Αθήνας τουλάχιστον όσα χρόνια έπαιξα στην Αθήνα ήταν πιο δυνατό γιατί υπήρχαν πολύ ιστορικές ομάδες η κάθε μια για τον λόγο της και ομάδες πολλές ομάδες που πρωταγωνιστούσαν για την άνοδο.

-προσωπικές φιλοδοξίες;

Στόχος μου τα τελευταία δυο χρόνια τουλάχιστον είναι να παίζω ποδόσφαιρο σε καλές συνθήκες με σωστούς ανθρώπους γύρω μου έτσι ώστε να το ευχαριστιέμαι και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι , θέλω να προπονηθώ να είμαι καλά σωματικά και να βοηθάω όπου πηγαίνω στο 100% , θέλω να δω τον Χαραυγιακό εκεί που ανήκει και νομίζω θα τα καταφέρουμε.