Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιάδης: “Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό”

Published

on

Με δεδομένο ότι αποτελεί το πρόσωπο που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα ολοκλήρωνε τη χρονιά στο Περιστέρι αφού τα στατιστικά του δείχνουν ότι παρότι αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, τα πηγαίνει περίφημα.

Τα δυο χατ-τρικ και οι εμφανίσεις του με τον Όμιλο τον οποίο οδηγούσε μέχρι πρότινος σε τρομερή πορεία αποδεικνύουν ότι δικαίως βρέθηκε πριν από δυο χρόνια στην ομάδα της Καλλιθέας και στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο λόγος για το μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη μετακίνηση του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων λέγοντας:

“Ο Άρης είναι από τις πιο δυνατές και ιστορικές ομάδες της Αθήνας και ένα σύνολο που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. ”

Ερωτηθείς εάν είχε προτάσεις από ομάδες του ίδιου ομίλου, ο νεαρός άσος δήλωσε: “Υπήρχαν ομάδες από τον ίδιο όμιλο όπως και απ’ άλλους αλλά θεωρώ ότι έκανε τη σωστή επιλογή”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του λέγοντας: “Οι στόχοι μου πάντα συμβαδίζουν με τις ομάδες που ανήκω. Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.