Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη – Άγιοι Ανάργυροι 2-1

Published

on

Με λυτρωτή τη χρυσή αλλαγή του Νίκου Κοτσοβού, Ορφανό η Ηλιούπολη κατέβαλε την αντίσταση των Αγίων Αναργύρων (2-1) βελτιώνοντας τη θέση της στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι πέταξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο στα… σκουπίδια και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 50′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιλιππίδη, βρήκαν το σθένος να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση. Πάντως η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 48′ όταν η προσπάθεια του Χεμιωνίδη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 75′ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Πετρίτσης εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Μπίτιλη και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Λίγο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία αφού ο Καλογριάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Κι ενω όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Ορφανός είχε διαφορετική άποψη. Ο νεαρός ασος του ”Ήλιου” εκμεταλλεύτηκε τη σύγχηση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Τριανταφύλλου και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Κοτσοβός) Τρακάκης, Χρήστου (67′ Πετρίτσης), Χουχούλης, Ρωμανός, Σούλας, Γιαννακόπουλος, (80′ Λάβδας), Ζουμπουνέλης, Μπίτιλης, Δωματιώτης (67′ Ορφανός), Κορρές.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Μιχάλης Καλύκας): Τριανταφύλλου, Βυζανιάρης, Καριατλής (80′ Καλογριάς), Μυστρίδης, Μαντέλος, Σερδενές, Γκοντενται (33′ Σταματάκης), Μαχαίρας, Χειμωνίδης, Φιλιππίδης, Λέκκας (65′ Μαρκάκης).

foto: sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply