Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Αγία Ελεούσα 0-2

Published

on

Με το ”διπλό” απέδρασε η Αγία Ελεούσα από την Ηλιούπολη καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας και έπιασε στην κορυφή τον Χαραυγιακό, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Γεμιστός μπήκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζούκα που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 35′ ο Δωματιώτης σέντραρε από αριστερά όμως η κεφαλιά του Μπίτιλη δεν βρήκε στόχο. Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον ”Ήλιο” να είναι καλύτερος και να φτάνει κοντά στο γκολ στο 55 όταν ο Μπίτιλης κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο εορτάζων το Σάββατο, Ανδρέας Πετρίτσης, όμως ο Ζούκας είπε όχι διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 60′ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με το φάουλ του Δωματιώτη να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ζούκα. Στο 63′ επαληθεύτηκε ο ”άγραφος” νόμος του ποδοσφαίρου καθώς στο η χρυσή αλλαγή του Σάκη Κακκαβά, Καλογερής, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το τέρμα αυτό τόνωσε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων και αντίθετα αποσυντόνισε τους ”κυανέρυθρους” οι οποίοι κάπου εκεί…. παραίτησαν το ματς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82′ ο Τσολάκογλου με εκτέλεση φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρούσσος θα μπορούσε να είχε γράψει το 3-0 όμως ο Τρακάκης πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τρακάκης, Ζουμπουνέλης, Ντόκο, Ρωμανός, Ρασιάς (64′ Κρίκος), Γιαννακόπουλος, Χουχούμης (70′ Σούλος), Μπίτιλης, Πετρίτσης, Δωματιώτης, Γεμιστός (77′ Χρήστου).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Μιχελής Β., Μουστάκης, Πλάκας, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακαβάς, Νικολάου (72′ Ντατσονιάκης), Ρούσσης (55′ Καλογερής), Κοσμάς, Ρούσσος (90′ Μούτσα)

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply