Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Νέα Ιωνία 0-0

Published

on

Παρότι και οι δυο ήθελαν το ματς προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης τελικά δεν κατάφεραν να την πετύχουν, με την Ηλιούπολη και τη Νέα Ιωνία να μένουν στο… άσφαιρο 0-0.

Οι γηπεδούχοι παρότι σε ακόμη ένα ματς δημιούργησαν φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα κυρίως στο β’ μέρος, με τους Συμεωνίδη, Γεμιστό και Σκούρα δεν κατάφεραν ενώ έχουν παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη φάση του 60′ όταν διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αντίπαλου αμυντικού. Από την άλλη, η Νέα Ιωνία προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα στην επανάληψη, αφού στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο όμως δεν τα κατάφερε μένοντας στο μηδέν.

Αυτό ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο ιστορικός σύλλογος των νοτίων προαστίων μένει μακριά από τις νίκες φτάνοντας τους 22 βαθμούς και την 10η θέση. Αντίθετα, το προσφυγικο σωματείο έφτασε τους 26 βαθμούς όσους δηλαδή έχει συγκεντρώσει και Καματερό με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στην 8η θέση.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Καρύδης (80′ Μελετιάδης), Ορφανός (60′ Μίτροβιτς).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης) Παναγιωτόπουλος, Χρούσης, Καψιόχας, Φερεντίνος, Παπακουνάδης, Βογατσάς Κ., Σικόλας (68′ Δρυμωνίτης), Ουικιτά (86′ Βογατσάς Β.), Μιχαλάρης, Ζυγούρης (46′ Γεωργόπουλος), Νησαριώτης.

foto:sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply