Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ 0-0

Published

on

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ με το Ρουφ να διατηρεί το προβάδισμα στην βαθμολογική κατάταξη και να παραμένει το φαβορί για τον τίτλο.

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης που σήμερα το απόγευμα έζησε στιγμές από το όμορφο παρελθόν καθώς στις κερκίδες βρέθηκε παρά πολύ κόσμος χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου απόλαυσαν ένα σχετικά κλειστό ματς με τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος  να προσπαθούν περισσότερο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 57’ όταν ο Μπούτιβας βρήκε τον Σαλαπάτα με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση να μην βρίσκει στόχο.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Καρατζίκα και Σαμοϊλη.

 

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Θυμιανός, Αγοραστός, Μπούτιβας, Γεωργιάδης, Γάγγος (87′ Κωτσερίδης), Ορφανός, Γκούγκας, Σαλαπάτας. Φέρτης (63′ Αγκόλι)

 

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Ψαρράς, Βενάρδος (87′ Μπένα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τύρπος, Τεττέι, Ρούπι (90′ Τριανταφύλλου) Επιτροπάκης (63′ Γεωργουδάκης), Δανασής (71′ Τζώρτζης).