Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη – Παπάγος 3-0

Published

on

Πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα πραγματοποίησε η Ηλιούπολη και επικράτησε άνετα 3-0 του Παπάγου που δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός αν και προσπάθησε απέναντι σε ένα αποφασισμένο για την νίκη σύνολο του Βαγγέλη Γαλάνη που φάνηκε να θέλει πολύ την επιστροφή στις επιτυχίες και φυσικά την επαφή με την πρώτη θέση.

Το 1-0 σημείωσε ο Γκούγκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Φέρτης στο 17’ και στο 60’ ο Γάγγος με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ  έξω από την περιοχή πραγματοποίησε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Σαλαπάτας με  κεφαλιά μετά από σέντρα του Αγκόλι.

ΓΣ Ηλιούπολη (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας (76′ Χαραλαμπόπουλος), Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (62′ Ορφανός), Γάγγος, Αγκόλι, Γκούγκας (76′ Καραπάτης) Χαραλαμπόπουλος), Φέρτης (58′ Σαλαπάτας), Σόουζα.

ΑΣ Παπάγος (Γιάννης Ντόκος) Καββαδίας, Κολιάκος, Ταλιούρας Ν. (57’Δούκας), Αλεξιάδης, Ταλιούρας Δ. (57’Δρυμωνίτης), Κορδας, Μπράτσος, Φατούρος, Ταλιούρας Ι., Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Φ.