Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Φωστήρας Ηλιούπολης 2-2

Published

on

Το ντέρμπι της Ηλιούπολης ανάμεσα στον ομώνυμο σύλλογο και τον Φωστήρα δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες, σε ένα ματς με τρομερό ρυθμό, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Με το βαθμό αυτό ο Ήλιος έμεινε στην 9η θέση με 20 βαθμούς, με τον Φωστήρα να φτάνει τους 23 πόντους και να παραμένει στην 7η θέση. Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, και την Ηλιούπολη να προηγείται μόλις στο 5’ με γκολ του Καρύδη. Η απάντηση του Φωστήρα ήρθε στο 25’ όταν ο Σπυρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 60’ το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όμως το φάουλ του Νίκου Ασωνιτη κατέληξε στο δοκάρι του Μητρογιαννη.  Στο 66’ ο Γεμιστός έκανε το 2-1 για την Ηλιούπολη, με τους τυπικά γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θάνου στο 92 με δεύτερη κίτρινη. Ο Φωστήρας πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με φάουλ του Νικου Ασωνίτη στο 90+2.

 

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Λυμπερόπουλος-Σαμοϊλης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Μητρογιάννης, Κούκιας, Θάνος, Τερλελής, Λαμάι (46’ Μελετιάδης), Σκούρας (81’ Ντα Κόστα), Ζουμπουνέλης, Ορφανός (89’ Μίτροβιτς), Γεμιστός, Καρύδης, Γάγγος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου (81’ Βουλτσίδης), Τοπάλι (46’ Τσικριτέας), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.

foto sportifico.gr