Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Χαραυγιακός 2-1

Published

on

Μπορεί χθες το απόγευμα, η Διάνα Ηλιούπολης και το Χαϊδάρι να έδιναν την ευκαιρία στον Χαραυγιακό να περάσει στην κορυφή μετά τις νίκες απέναντι στα Πετράλωνα και τον Άρη Πετρούπολης, όμως οι νερατζούρι δεν το εκμεταλλεύτηκαν σε καμία περίπτωση.

Συγκεκριμένα στο τοπικό ντέρμπι, με την Ηλιουπολη το συγκρότημα των Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη δεν τα κατάφερε αφού παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε στην 3η θέση στον 2ο όμιλο.

Από την άλλη, οι “κυανέρυθροι” του Μάκη Μπαλαγιάννη έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και χάρις σε γκολ των Ριβελίνο στο 48′ και Οκσύσογλου στο 86′ πήραν σπουδαίο τρίποντο φτάνοντας στην 12η θέση με 13 βαθμούς,επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τρεις ήττες.

Για τον Χαραυγιακό είχε ανοίξει το σκορ στο 35′ ο Παρασκευόπουλος.

Στο 40′ ο Μελετιάδης είχε δοκάρι.

Όσον αφορά τη εικόνα του ντέρμπι στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Χαραυγιακός ήταν ανώτερος αφού μπήκε δυνατά και είχε καλές στιγμές με τους Καλλιμα΄νη και Παρασκευόπουλο, με την Ηλιούπολη να ισορροπεί στη συνέχεια και να έχει τις στιγμές της. Οι νερατζούρι προηγήθηκαν ενώ στις αρχές της επανάληψης, ο Ήλιος ήταν εκρηκτικός ισοφαρίζοντας και έχοντας καλή στιγμή με τον Οκσύσογλου.

Στη συνέχεια, ο Χαραυγιακός είχε την κατοχή χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Ηλιούπολης που έπαιξε στη κόντρα και κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις κυρίως με τον Οκσύσογλου με αποκορύφωμα τη φάση του 2-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Γεωργιάδης (46’ Γάγγος), Ζιαμπάρας, Τερλελής, Ρομανός, Κυρίτσης, Κουμπούλης (78’ Μιχαηλίδης), Μελετιάδης, Ριβελίνο (67’ Χουχούλης), Οκσύσογλου, Μυτιληνός (58’ Σακελλαρίου).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-Δημήτρης Ζυγούρης): Ε.Βακερλής, Τάγκαλος (60’ Αναστασόπουλος), Ράμμος, Π.Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (80’ Φερεντίνος), Ρόπας, Καλιμάνης (89’ Σκέβης), Δημητρόπουλος (51’ Κουντουριώτης), Παρασκευόπουλος.