Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη – Χαϊδάρι 2-3

Published

on

Σε ανοδική πορεία ο ΑΟ Χαϊδαρίου πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 3-2.

Οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν σε νέα βαθμολογική απώλεια μετά την ήττα στους Τράχωνες, που στην ουσία τους οδηγεί εκτός τροχιάς τίτλου. Αντίθετα οι Χαϊδαριώτες δείχνουν να ανακάμπτουν και να βρίσκουν ρυθμό.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 11’ ο Φέρτης άνοιξε το σκορ (1-0). Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Μίχος με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 για το Χαϊδάρι.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι είδαν τον αρχηγό τους Θωμά Μουρεζίνη να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί από το παιχνίδι, γεγονός που τελικά «όπλισε» με περισσότερο πάθος και δύναμη τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Κιούρκου,  που λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν ο συνήθης ύποπτος.. Παυλόπουλος σκόραρε με κεφαλιά για το 1-2.

Η συνέχεια επιφύλαξε εκπλήξεις για τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην Ηλιούπολη. Ο Ορφανός στο 89 ‘ βρήκε  τρόπο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να «σώζει» προς το παρόν τον πόντο για την ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν διαφορετική άποψη και να παγώνουν την κερκίδα, όταν ο Σταμίρης στις καθυστερήσεις  με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-3 δίνοντας την νίκη στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς  Δέτση και Κουντουρέλη

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (57′ Κωτσερίδης), Σόουζα (75′ Σαλαπάτας), Γάγγος, Γκούγκας, Αγκόλι (59′ Ορφανός), Φέρτης (81′ Καλαντζής).

 

ΑΟ Χαϊδαρίου(Χρήστος Κιούρκος) Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπέρης, Τσώνης, Τζωρτζάτος, Μίχος, Βλάχος (46′ Αντωνόπουλος), Κατσούλας (67′ Σταμίρης), Μουρεζίνης, Παυλόπουλος, Τσοπανάς (81′ Περλέσι)