Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Χολαργός 2-0

Published

on

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Ηλιούπολη στο κομβικό ματς με το Χολαργό επικρατώντας με 2-0. Ο Ήλιος που παρέμεινε στην 9η θέση φτάνοντας ωστόσο τους 35 βαθμούς έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και κατάφερε να την κατακτήσει κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία. Από την άλλη, η απόδοση των φιλοξενούμενων κινήθηκε στη μετριότητα αφού δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν το πρόσωπο που έδειχναν στα προηγούμενα ματς, υποχωρώντας στην 4η θέση με 42 βαθμούς μετά τη νίκη του Χαϊδαρίου.. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5′ κέρδισαν πέναλτι σε κράτημα του Καζάκου από τον Γάγγο, απόφαση που αμφισβητήθηκε από το Χολαργό. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γεμιστός γράφοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του α’ βοηθού για οφσάιντ. Στο 23′ ο Μελετιάδης έκανε το σουτ με τον Νικολάου να διώχνει σωτήρια ενώ οι σέντρες που επιχείρησαν οι εξτρέμ του Χολαργού λίγο αργότερα δεν βρήκαν στόχο στη συνέχεια. Στο 51′ η Ηλιούπολη είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως η κεφαλιά του Γεμιστού πέρασε άουτ μετά τη σέντρα του Γκίκα. Στο 77′ ο Γκίκα στάθηκε πιο τυχερός πετυχαίνοντας το 2-0, όπου έμεινε μέχρι τέλους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (78′ Κουκιάς), Γεμιστός, Καρύδης (48′ Γκίκα), Γάγγος (87′ Γεωργιάδης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζής) Νικολάου, Καζάκος, Κατσαρός (71′ Ψάλλας), Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Τασιούδης, Λύρας, Τζέλι (80′ λ.τρ. Χαρατσάρης), Κετσετσόγλου, Πλεμμένος (67′ Καζάκος), Ντζαβίδας.