Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλιόπουλος: Δίκαιη η νίκη μας

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ιωνικού μετά τη νίκη που σημείωσε η ιστορική ομάδα της Νεάπολης κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά. Το τεχνικό επιτελείο έμεινε ικανοποιημένο από την παρουσία των ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των ‘μπλε’, Σταύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε:

Έγινε ένα ντέρμπι που πιστεύω ότι ευχαρίστησε τον κόσμο άσχετα με το γεγονός ότι οι μισοί χάρηκαν και οι άλλοι μισοί στεναχωρήθηκαν. Κατακτήσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς απέναντι σε ένα πολύ ικανό αντίπαλο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε για άλλη μια φορά’. Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιάννη Κατσίκη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη λέγοντας: Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα χωρίς αμφιβολία. Τον γνωρίζω απ’ την κοινή θητεία που είχαμε στο Θρασύβουλο και θεωρώ πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή’. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με το χθεσινό ρεπό, με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αθανασόπουλου.

Εξαιρετική συγκομιδή με Ηλιόπουλο

Πάντως, βλέποντας κανείς τη συγκομιδή του Ιωνικού από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Σταύρος Ηλιόπουλος, θα αντιληφθεί αμέσως ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον εν λόγω προπονητή και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα σε επτά αγώνες που έχουν δώσει οι ‘κυανόλευκοι’ υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού, μετρούν εξι νίκες (Ηρόδοτο, Γιούχτα, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Τρίγλια Ραφήνας, Εθνικό Πειραιά και Ατρόμητο Πειραιά) και μόλις μια ήττα με την Κηφισιά. Πάντως, πάρα την πολύ καλή συγκομιδή, ίσως η ήττα που γνώρισε ο σύλλογος της Νεάπολης από την ομάδα των βορείων προαστίων να αποτελέσει καθοριστική αναφορικά με το στόχο που έχουν θέσει οι ‘μπλε’ και αφορά την άνοδο στην Football League.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply