Connect with us

5ος Όμιλος

Ηλιόπουλος: Η νοοτροπία του Γιούχτα σπανίζει

Published

on

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει το σεβασμό στον 5ο όμιλο αφού με την ποιότητα του έχει συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Ο λόγος για τον άσο του Γιούχτα, Δημήτρη Ηλιόπουλο, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα των Αρχανών.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το επόμενο ματς;

Το επόμενο ματς κρύβει πολλές παγίδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πως η βαθμολογική συγκομιδή τους είναι άδικη. 

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο της ομάδας;

Όλοι ξέρουν ότι ο Γιούχτας είναι μια ομάδα που αγαπάω και το γεγονός οτι κάνει ικανοποιητική πορεία μου δίνει χαρά. Θέλω να πω μόνο σε όσους δεν έρχονται να πλησιάσουν την ομάδα και να γεμίσουν και άλλο το γήπεδο διότι η ομάδα είναι διαφήμιση της περιοχής και πρέπει όλοι να είναι κοντά. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό τον κόσμο δεν μπορείς να πεις και πολλά γιατί κάθε Κυριακή είναι κοντά μας. 

-Είχαμε την πρώτη ανανέωση που αφορά τον προπονητή σας. Σκέφτεσαι εφόσον πετύχετε τους στόχους τους να παραμείνεις;

Αυτό που έγινε με τον προπονητή είναι κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν θυμίζει νοοτροπία Ελλάδας. Χαίρομαι πολυ που γίνεται αυτό διότι εμπνέει ασφάλεια. Όσο για εμας τους παίκτες, κοιτάμε να τερματίσουμε οσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα και από εκεί και πέρα σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Γιούχτας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις το ποδόσφαιρο είναι παράξενο.

-Που μπορεί να φτάσει η ομάδα σας φέτος;

Ίσως ακουστεί λίγο με αλαζονεία αλλά θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει την ομάδα μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και πιο ψηλά. Δεν έχουμε θέση κάποιο όριο. Στόχος αποτελεί να κερδίζουμε κάθε ματς και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

-Ποιες ειναι οι εντυπώσεις από το φετινό πρωτάθλημα;

Το φετινό είναι ένα δυσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Εθνικός, η Επισκοπή, ο ΟΦΙ που δίνουν άλλο άρωμα στην κατηγορία και ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να φτάσουν αυτές οι ομάδες μέσα σε μισή σεζόν.

-Ποιον χρίζεις φαβορί για την άνοδο 8 μήνυμα στον κόσμο της ομαδας;

Φαβορί για εμένα δεν υπάρχει . Η απόσταση είναι πολύ μικρή απ’ όλους. Φαβορί θα έλεγα μια ομάδα που είναι 8 με 10 πόντους μπροστά. Αλλά δεν υπάρχει αυτό στον πίνακα της βαθμολογίας.