Connect with us

Γ Εθνική

Ηλυσιακός από ατσάλι, 2-1 τον Αρη Πετρούπολης

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς όπου κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές, ο Ηλυσιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για πολύ μεγάλο διάστημα με 10 παίχτες, έδειξε  τεράστια ψυχικά αποθέματα και νίκησε τον Αρη Πετρούπολης με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς και ανέβηκε μόνος στην τρίτη θέση, αφήνοντας τον Αρη στους 34 και στην 4η θέση.

Το ματς πάντως σκιάστηκε από την πολύ κακή διαιτησία του Λαθύρη και των συνεργατών του.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ όταν ο Τσίτσαρης έκανε το 0-1 για τον Αρη. Στο 28′ έγινε μια φάση που θα συζητηθεί για πολύ καιρό…Το σουτ του Σουβατζόγλου για τον Ηλυσιακό βρήκε το δοκάρι και η μπάλα έσκασε στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, με τον διαιτητή να λέει όχι. Ακολούθησε πολύ μεγάλη ένταση, με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Ταχιράι. Μετά από περίπου 10 λεπτά διακοπής, τελικά ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ για να γίνει έτσι το 1-1, για να ακολουθήσει νέος κύκλος διαμαρτυριών αυτή τη φορά από τους φιλοξενούμενους, που υποστήριξαν ότι όχι μόνο δεν πέρασε η μπάλα, αλλά και ότι υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 74′ ο Αρης είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι, όταν κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιλιγκίρης, με τον Λέτσο όμως να αποκρούει. Στο 88′ ο Κάλλος έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ έκανε μέσα σε αποθέωση το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Αρης άγγιξε την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Στέλιου Κρητικού σταμάτησε στο δοκάρι.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Σουβατζόγλου, Νικολόπουλος, Κάρδαρης, Τσέργας, Ταχιράι, Κασσιανός (70′ Λέκκας), Μακρίδης, Κράσι (80′ Καλλός), Χαρίτος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Κορώνης (65′ Τσερκώνης), Καρδάμης (65′ Μουστάκης), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Σκεντεράι (80′ Θεοχάρης), Θεοδωρακόπουλος (46′ Τσουβαλτσίδης), Κρητικός Στ., Βλαχομήτρος.