Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ηλυσιακός-Ηράκλειο 3-0

Published

on

Θριαμβευτικά προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Ηλυσιακός ο οποίος επικράτησε στο δεύτερο παιχνίδι για την ημιτελική φάση με 3-0 του Ηρακλείου. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας όσο χρειαζόταν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν εκμεταλλευόμενο στο έπακρο το 0-2 του πρώτου αγώνα. Από την άλλη, το Ηράκλειο παρότι αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες κυρίως με τον Καλιαμπάκα, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα φέτος από τον Ηλυσιακό. Κομβικό σημείο του αγώνα έπαιξε η αλλαγή του Δημήτρη Θανόπουλου, ο οποίος από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα ο Ηλυσιακός ανέβηκε επίπεδο και έφτασε στην κατάκτηση της νίκης.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 65’ με τον Θανόπουλο. Λίγο αργότερα, ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου, Σταύρος Αμανατίδης έκανε το 2-0 (81′), με τον Σαμπανάι στο 88′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 μέσα σε αποθέωση.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ντε Σόουζα Λουτσιάνο) Σηφάκης, Σίσκος, Παπαδημητρίου, Τσινιάς, Φούντας, Σταύρου, Αμανατίδης, Στρίγγας (69′ Κατσιγιάννης), Ξαγοράρης (58’ Θανόπουλος), Σαμπανάι , Ιωάννου (73′ Λερογιάννης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Μερτκολα, Κατσούλης, Παπαδόπουλος, Τζανέτος (69′ Μπράχο) ,Σπανός, Αλεξίου, Ρέντζης, Καλιαμπάκας (85′ Σπυριδάκης) Νταβαρίνος, Μπαλατσούρας (58′ Μάμαλος).