Connect with us

5ος Όμιλος

Ηλυσιακός – Θύελλα Καμαρίου 1-2

Published

on

Στην κορυφή παρέμεινε η Θύελλα Καμαρίου μετά και την νίκη της επί του Ηλυσιακού με 2-1 .

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν νωρίς στο 4’ όταν ο Καραλής με σουτ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι που έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι Δραγάτη δεν μπήκαν καλά στο πρώτο μέρος φωνάζουν όμως για την φάση του Σεράνι στο 15’ που ζήτησαν πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη όταν στο 63΄ο Σουλελές σούταρε ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Κονδύλης ισοφάρισε σε 1-1.

Την νίκη στην ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ έδωσε ο Παπαζαχαρίας στο 93’ (1-2)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς είχαμε τέσσερις αποβολές  στο 78’ αποβλήθηκε ο Τουγουντζόγλου στο 88’ ο Ηρακλής και στο τέλος του αγώνα ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των φιλοξενούμενων Παπαζαχαρίας ( άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα) καθώς και ο Παπαδημητρίου.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Γκούβα

Ηλυσιακός (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Ρόπας, Παπαδημητρίου (46′ Κονδύλης), Σαμιώτης, Αμανατίδης (19′ λ.τρ. Μπουσάι), Σεράνι (90+1 Ρόπας Κ.) Ηρακλής, Νομικός, Μενδρινός, Σουλελές (72′ λ.τρ. Μουκίδης).

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές):Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι (88′ Παπαγγελής), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο (67′ Ηλιόπουλος), Σιμιτσής (90′ Μαυρομάτης), Αργυρίου, Καραλής,Φύτρος (59′ Τουγουντζόγλου).