Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός-ΠΑΟ Κρουσώνα (Live 1-2 τελικο)

Published

on

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr βρίσκεται στο γήπεδο του Ζωγράφου για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Ηλυσιακός-ΠΑΟ Κρουσώνα

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5′ O Τζώρτζης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ Κρουσώνα επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ

11′ Φάουλ Στάμου ο Κόλλιας δύσκολα σε κόρνερ

12 Κόρνερ του Φούντα οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομακρύνουν δύσκολα

16′ Φάουλ του Στάμου η μπάλα μόλις άουτ

Πιεστικός από τα πρώτα λεπτά ο Ηλυσιακός

34′ Σουτ του Καμβύση η μπάλα στα χέρια του Κόλλια

37′ ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ. Ο Γούλας έφυγε μόνος από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και έβγαλε τη σέντρα στον αμαρκάριστο Τριανταφύλλου, όμως η κεφαλιά του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη.

40′ Μεγάλη φάση για τον Ηλυσιακό. Ο Στάμος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Κόλλια να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα και να απομακρύνει σε κόρνερ

44′ Φάουλ του Τριανταφύλλου η μπάλα ψηλά άουτ7

54′ 0-1. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανοιγει το σκορ. Ο Μαυρομάτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

63′ 0-2 0 ΠΑΟΚ. Ο Σκουτέλης έφυγε σε αντεπίθεση και με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0

80′ Φάουλ του Φούντα κεφαλιά ο Παπαδόπουλος η μπάλα άουτ

83 πεναλτι για τον Ηλυσιακό. Ο Τζώρτζης αναλαμβανει την εκτέλεση όμως ο Κόλλιας λέει ‘όχι’ διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

90′ Ακόμη μια φάση για τον Ηλυσιακό, Μετά από φάουλ του Φούντα, οι παίκτες του Ηλυσιακού δεν μπόρεσαν να βάλουν τη μπάλα μέσα

90+3 Ο Ηλυσιακός μειώνει σε 2-1, με το Θαναηλάκη όμως ο διαιτητής λήγει αμέσως το ματς

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κυριάκος Δαγγουλής) Κουρεπίνης, Φλέγγας, Αμανατίδης, Παπαδημητρίου, Στάμος (73′ Κοβάτσης), Τζώρτζης, Φούντας, Χατζηγιαννάκος (46′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Κουλακάρης, Καμβύσης, Κατσιγιάννης (54′ Θαναηλάκης)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κόλλιας, Κρίτσας, Γεωργαντζιάς, Φυσαράκης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης, Μπάτσι, Σκουτέλης (73′ Βαρούχας), Γούλας (85′ Μασέλης), Τριανταφύλλου (90+1 Τζίκας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply