Connect with us

slideshow

Ηλυσιακός: Φιλική νίκη κόντρα στον Ιάσονα

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο ο Ηλυσιακός επικράτησε με 4-2 του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ίλιον. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου παρουσίασε πολύ καλή εικόνα δείχνοντας ότι θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν ένα αξιόμαχο σύνολο. Για τους ”κιτρινόμαυρους” το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Τζαμαλής, Αγγελόπουλος, Στρατάκης και Μητσόπουλος.

Η παράταξη του ιστορικού συλλόγου στο παιχνίδι ήταν η εξής: Λάνι, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Τσέπε, Σύσκος, Φλέγκας, Κωνσταντίνου, Στρατάκης, Αγγελόπουλος, Τζαμαλής (25′ Γουργιώτης), Χίος.

Στην επανάληψη χρόνο συμμετοχής πήραν οι: Κάμπας, Νικολάου, Μίχας, Αμανατίδης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Φασίτσας, Αγγελίνας Θ.,Φίπε, Φούντας.

Απόντες από το φιλικό ήταν οι Καραπιπέρης, Ν. Αγγελίνας και Βλαχονικολής οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

 

Παπασπύρου:”Θέλουμε δουλειά”

 

Με την ολοκλήρωση του φιλικού, η ”ΏΡΑ των σπορ” επικοινώνησε με τον τεχνικό του Ηλυσιακού, Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε υπογράμμισε:” Για τη φάση που βρισκόμαστε θεωρώ ότι πάμε καλά. Παρ’ όλα αυτά χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

 

Τέλος, για αύριο έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 16.45 και αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι το Περιστέρι

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply