Connect with us

Γ Εθνική

Ηλυσιακός – Φωστήρας 1-1

Published

on

Τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 μοιράστηκαν Ηλυσιακός και Φωστήρας στο “Γ. Λαμπράκης”, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Πρώτο στραβοπάτημα για την ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη έπειτα από έξι σερί νίκες, στις επικίνδυνες θέσεις εξακολουθεί να βρίσκεται εκείνη του Κώστα Ψυρρόπουλου.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1′ με πλασέ του Καραγιάννη, έπειτα από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας.

 

Εν συνεχεία, ο Ηλυσιακός έχασε μερικές σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο ο Φωστήρας ήταν εκείνος που βρήκε γκολ, με σουτ του Πεχλιβανίδη στο 45′, ύστερα από απόκρουση του Λέτσο σε φάουλ.

 

Έπειτα από την εκτέλεση του φάουλ, ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, αλλά ο διαιτητής Τραϊφόρος άφησε το ματς να συνεχιστεί, προτού σημειωθε το γκολ της ισοφάρισης.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Λέτσο, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βρυώνης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι (78′ Καλός), Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι (88′ Δημοσθενιάδης), Μακρίδης (56′ Λέκκας), Καραγιάννης (56′ Τσέργας).

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος (84′ Θώδας), Γάγγος (84′ Ποζατζίδης), Στεφάνοβιτς, Κόκας (16′ Μουκίδης), Τσιμπόκας, Κουτσούμπας (61′ Γαϊτάνης).

ΠΗΓΗ: Liganews