Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο – Αγία Παρασκευή 1-1

Published

on

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ηράκλειο και Αγία Παρασκευή με τις δυο ομάδες να εμφανίζουν καλή εικόνα ανά διαστήματα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Τζώρτζη στο 26’ μετά από άστοχη έξοδο του Παπαγεωργίου με τους φιλοξενούμενους  να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα όταν Τζίτζης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1 για την «Σάντα».

Στο 36’ ο Ψαραδέλης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 58’ ο Τριανταφυλλίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποχώρησε από τον αγώνα, αφήνοντας την ομάδα του Σήφη Βενάκη με αριθμητικό μειονέκτημα στο ματς.

Στο 75’ το Ηράκλειο έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το πολύτιμο τρίποντο όταν η κεφαλιά του Λιαπίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παπαγεωργίου.

Η  «Αγία» θα μπορούσε να σκοράρει  στο 85’ αν ο Μπόλλης δεν καθυστερούσε στην προσπάθεια του, δίνοντας την δυνατότητα στους αμυντικούς των γηπεδούχων να «καθαρίσουν» την φάση.

 

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Καρατζίκα και Νικολάου.

ΑΕ Ηρακλείου (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης (85’ Χατζηγιαννάκος), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας (65’ Χρήστου), Αντωνόπουλος (55’ Σπυριδάκης), Γεωργουδάκης, Τζώρτζης (72’ Δαραμάρας)

 

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χάτζιου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (83’ Μπόλλης), Ψαραδέλης (87’ Στυλιανού), Τσοπανάκος (59’ Ζυγοκώστας), Καρούτζος (67’ Αθανασίου)

foto-arxeio