Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο – Αγία Παρασκευή 1-1

Published

on

Μπροστά σε 500 περίπου οπαδούς που παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι της δέκατης τρίτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας, Ηράκλειο και Αγία Παρασκευή έμειναν στο 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Ηρακλείου βράβευσε τον προπονητή της Αγίας Παρασκευής, Ιβάν Νεντέλκοβιτς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Συγγελάκη, Περτσά και Λαγό, καθώς στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί με τους «κυανόλευκους». Στο ματς τώρα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Συγγελάκη στο 23′, το οποίο πάντως ο σκόρερ δεν το πανηγύρισε επειδή στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα των «κυανόλευκων». Τελικά όμως η «χρυσή» αλλαγή του Λευτέρη Αλεξάκη, Μπαλαρής, με καρφωτή κεφαλιά στο 87′ έκανε το 1-1. Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Σφακιανάκη, άριστοι οι Ακριβός και Ελευθερίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φραγκουλόπουλος, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Λύκος, Σαζακλής, Λέκκας, Γκροπάι(61′ Κατσούλης-71′ λ.τρ. Μπαλαρής), Πετρίτσης, Σπυρόπουλος, Καφετζής, Γεωργουδάκης(86′ Κωνσταντινίδης)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Γλυκός(46′ Όσμεραλντ), Γαρουνιάτης, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Λαμπρινάτος, Ετόκα, Συγγελάκης, Τσούτσιας, Ζυγούρης, Τσοχαντάρης

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply