Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο-Αθηναϊκός 0-0

Published

on

Το Ηράκλειο έφτασε κοντά στη νίκη το ματς με τον Αθηναϊκό, όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τον Γκούγκα όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα παραμένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες, έχοντας 44 βαθμούς.

Από την άλλη ο Αθηναϊκός έφτασε τους 30 βαθμούς και σε περίπτωση που κερδίσει ένα από τα δυο τελευταία ματς που απομένουν θα παραμείνει στην κατηγορία.

Βέβαια οι λόρδοι, υπό προϋποθέσεις μπορει να μην χρειαστούν μια νικη, αφού ο Μικρασιατικός σε περίπτωση που δεν κερδίσει κανένα από τα δυο ματς που απομένουν κοντρα σε Θριαμβο Αθηνών και Δόξα Βύρωνος, τότε οι “τζιαλορόσι” παραμένουν στην κατηγορία.

Στο 47′ ο Γκούγκας είχε δοκάρι για το Ηράκλειο ενώ στο 89′ ο Γκλώτσος σωτήρια απομάκρυνε στη γωνία του σουτ του Κόστα.

Διαιτητές: Καλανζής, Αραβίδης-Καφρίτσας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Τούμπας, Χρήστου, Κραψίτης (68′ Βασιλός), Τσιρκινίδης (87′ Δήμας), Γκούγκας, Αντωνόπουλος, Σπυριδάκης (49′ Καφετζής)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κιούρκος): Μπακόλας, Ανδρέου (80′ Ζαφειράτος), Ζάχος, Πλάκα, Μοροσάνου, Χαλβατζής, Κουμπούλης, Αθανασιάδης (53′ Ζαχαρόπουλος), Τσοχαντάρης, Βούζας (91′ Βαρδακώστας), Κόστα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply