Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο – Αστέρας 2004 4-1

Published

on

Ιδανικά συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Πάρη Βάλβη στον πάγκο του Ηρακλείου, καθώς χθες η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα 2004 με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αξιόμαχοι μέχρι τη στιγμή που δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα, όπου και κατέρρευσαν. Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ανοίγοντας το σκορ στο 31′. Ο Ηλίας Σαζακλής επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπίτης σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Η χαρά των «κυανόλευκων» δεν κράτησε για πολύ αφού 4′ αργότερα ο Πρασσάς με έξοχη εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Ηρακλείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, Ε. Μαχαίρα, για την υπόδειξη, θεωρώντας την απόφαση του υπερβολική. Στο 37′ ο Γεωργουδάκης βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος σε τράβηγμα αμυντικού του Αστέρα, όμως ο Αθηναϊος ρέφερι υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

 

Πήγε για τη ζημιά ο Πρασσάς

 

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καισαριανής έχοντας την ψυχολογία υπέρ της μετά το τέρμα της ισοφάρισης έφτασε κοντά στο 2-1 στο 55′. Ο Πρασσάς έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Φραγκουλόπουλου. Στο 59′ ο Πάρης Βάλβης αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Στεφανόπουλο και ο νεαρός μεσοεπιθετικός 1′ αργότερα πέτυχε το 2-1, εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Γαλάνη. Στη συνέχεια πήρε το. όπλο του ο Βασίλης Καφετζής ο οποίος με δυο προσωπικά τέρματα (76′, 92′) διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Βοηθοί του Ε. Μαχαίρα ήταν οι Λεοντακιανάκος και Γκαβέρας.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φραγκουλόπουλος, Σαζακλής, Παπαδόπουλος, Λύκος, Βαμβακερής, Χριστοδούλου (59′ Στεφανόπουλος), Γκροπάι (83′ Κατσούλης), Λέκκας, Γουδέλης (86′ Δαβίδ), Καφετζής, Γεωργουδάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλάνης, Μπίτης (64′ Αρντιτ), Κρανίδης, Γκοβόλιας, Κρασσάς, Σκούρας, Βουτζαλής (48′ Μερμύγκης), Βιτζηλαίος, Ζουμπουρλής, Πρασσάς, Παπαδάτος (78′ Μάχας).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply