Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο-Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 3-1 – Σοκ με Φραγκουλόπουλο!

Published

on

Μπορεί το Ηράκλειο να επικράτησε της Δάφνης Παλαιού Φάληρου με 3-1, ωστόσο την παράσταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν την έκλεψε κάποιος σκόρερ, όπως συνηθίζεται, αλλά σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή των ”κυανόλευκων”! Συγκεκριμένα στο 42′ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Φραγκουλόπουλος σε προσπάθεια του να μαζέψει τη μπάλα συγκρούστηκε με συμπαίκτη του με συνέπεια να πέσει στο έδαφος, να γυρίσει τη γλώσσα του και να σπάσει τη κλείδα του. Στη συνέχεια εισήλθε στο γήπεδο ο ιατρός του αγώνα αλλά και γιατρός που παρακολουθούσε την αναμέτρηση και τα χειρότερα ευτυχώς αποφεύχθηκαν. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος πορτιέρο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα

 

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 56′ με τον Κατσούλη, με τον Λαναρά στο 70′ να γράφει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 73′ με τον Καλλιωτζάκη ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαλισσιώβας στο 87′. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 44′ ο Πνευματικός είπε όχι σε εκτέλεση πέναλτι του Καφετζή. Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Μπαμπά.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φραγκουλόπουλος (42′ λ. τρ. Θεοδωρίδης), Πρελασάι, Λύκος, Τζιωρτζιόπουλος, Βαμβακερής, Κανελίνι (68′ Κωνσταντόπουλος), Κατσούλης, Μαλισιώβας, Θάνος, Καφετζής, Πρασσάς (46′ Λαναράς)

ΔΑΦΝΗ: Πνευματικός, Χατζηαντωνίου, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Φλωράκης, Γιουκάκης (68′ Κυφωνίδης), Καλλιοτζάκης, Καπίρης (50′ Βαφειάδης), Τσούκας, Ποζίδης, Σενάι (68′ Πανταζόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply