Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο: Επιστροφή Μπελίτσου!

Νέα σελίδα στην ιστορία του θα γράψει το Ηράκλειο με την επάνοδο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ομάδας

Published

on

Επί των ημερών του το Ηράκλειο γνώρισε κάποιες από τις σπουδαιότερες επιτυχίες της νεότερης ιστορίας του, από τα χρόνια της συγχώνευσης στα τέλη δεκαετίας ’90 και μετά. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον συγκρίνουν με τον Βασίλη Μουσουρούλη, τον άνθρωπο που είχε οδηγήσει την ομάδα στη Δ’ Εθνική και την είχε διατηρήσει για τέσσερα χρόνια. Από την ημέρα που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2007 και για την επόμενη τετραετία, κατέστησε το Ηράκλειο πρωταγωνιστική δύναμη της Αθήνας μέχρι να αποχωρήσει τελικά το καλοκαίρι του 2011. Ύστερα από ενάμιση χρόνο, ο Δημήτρης Μπελίτσος επιστρέφει στο ‘ασπρόμαυρο’ σωματείο, στο οποίο ξημερώνει νέα ημέρα! Το βράδυ της Παρασκευής οριστικοποιήθηκε η επάνοδος του επιχειρηματία στα κοινά του συλλόγου, τον οποίο αγάπησε όλοι λίγοι κατά την τετραετή παρουσία του. Οι πρώτες ενέργειες επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών είχαν καταγραφεί περίπου στις αρχές του μήνα, ενώ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μελών του σωματείου στις 16/12, παρουσία του Δημήτρη Μπελίτσου, έγινε σαφές ότι… κάτι παίζει! Τελικά, κατά την προχθεσινή βραδιά επισημοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή, έστω κι αν ο ίδιος θα είναι απλό μέλος στη διοίκηση.

 

Πρόεδρος ο Σολωμός

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει εκλεγεί ήδη, ωστόσο θα συνέλθει σε Σώμα το απόγευμα της Τετάρτης. Δεδομένη, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σωτήρη Σολωμού στην προεδρία, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο των βορείων προαστίων. Εντός διοίκησης θα βρίσκεται και ο απερχόμενος πρόεδρος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που είχε σημαντική συνεισφορά στη διατήρηση του σωματείου στην ελίτ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

 

Κανονικά ο Αλεξάκης

Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει κανονικά ο Λευτέρης Αλεξάκης, η δουλειά του οποίου έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας σε αυτούς τους 17 μήνες συνεργασίας. Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο πως θα γίνουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

 

Δ.Θ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply