Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ηρακλής Ελευσίνας – Βύζας Μεγάρων 0-3

Published

on

Τη νικηφόρα πορεία του συνέχισε και αυτή την αγωνιστική ο Βύζας Μεγάρων, καθώς πέρασε από το “Γ. Ρουμελιώτης” επικρατώντας του Ηρακλή Ελευσίνας με 3-0 και περιμένει στραβοπάτημα στο αυριανό ντέρμπι στο Πανόραμα ανάμεσα σε Σκορπιό Φυλής και Νέα Πέραμο, για να εδραιωθεί μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την ομάδα του Λευτέρη Βασσιλειάδη τα γκολ πέτυχαν οι Λίγδας(43′), Σελμανάι(59′) και Κωνσταντινίδης(71′- απευθείας εκτέλεση κόρνερ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι έπειτα από 7 αγωνιστικές, ο Βύζας έχει σημειώσει 22 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις ένα.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κλαδάς, Μαρινόπουλος, Κοντοχρήστος, Ρήγος, Χότζα, Πούρης, Τσακουρίδης, Γκόρος, Λιόλιος, Ρούσσος, Αλίκια(58′ Πεπονής).

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Λίγδας, Φλέγκας(79′ Φουρνάρης), Φυσαράκης, Μανώλης(64′ Δρυμούσης), Τομβόρε, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης(85′ Φρυγανάς), Στρατιδάκης(85′ Χαμπιλάι), Σελμανάι(79’Μαυρονάσιος), Σαχόλι.

  • Η διοίκηση του Ηρακλή Ελευσίνας μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα τοποθέτησε πανό στο γήπεδο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, με το οποίο ευχήθηκαν περαστικά στον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Τάσο Μικρό, για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.