Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ηρακλής Ελευσίνας- Μικρασιατική 2-2

Published

on

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον ψυχωμένο Ηρακλή Ελευσίνας και την εντυπωσιακή Μικρασιατική.

Μόλις στο 1’ οι Μεγαρίτες πήραντο προβάδισμα με τον Μπαγδάτογλου, για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής με εκτέλεση φάουλ του Πατσιονίδη στο 38’. Ο τελευταίος στο 55’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και οι γηπεδούχοι στο 69’ πέτυχαν γκολ με τον Καστάφαρο, το οποίο ακύρωσε ο βοηθός Φαρμάκης για οφσάιντ, φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα στον Ηρακλή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζοντα στη συγκεκριμένη φάση ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Η Μικρασιαρτική κατάφερε να κάνει το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπαγδάτογλου στο 71’, αλλά ο Ηρακλής είχε και πάλι απάντηση με εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά του Καλογρίδη στο 75’. Για αυτό το φάουλ οι Μικρασιάτες διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Φίτσα…

«Μελανό» σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Μικρασιατικής Νότα στο γόνατο, ο οποίος θα κάνει μαγνητική τη Δευτέρα για να εξακριβωθεί η κατάσταση του προβλήματος…

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωρτζινάκης, Τοπτίδης, Δικράν, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης, Πέππας, Σότα, Κόρμαλης, Κατσάφαρος(91’ Μπακάμης), Καλογρίδης, Τσεβάς(93’ Καφαντάρης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Συριανός, Νότα(52’ λ.τρ. Μαρούδης), Πατσιονίδης, Τοπάλης(67’ Χαμπιλάι), Μανώλης(87’ Δρυμούσης), Μπαγδάτογλου, Βλαχοκυριάκος, Τουμπαρίδης(54’ Λέζη).