Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ηρακλής Νίκαιας- Αίας Σαλαμίνας 1-1

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο «Π. Νικολαΐδης» ο πρωτοπόρος Αίας Σαλαμίνας, καθώς ισοφάρισε στο 85’ σε 1-1 τον πεισμωμένο Ηρακλή Νίκαιας και πλέον βρίσκεται στο συν δύο από τον δεύτερο ΑΟ Καραβά, που μείωσε την ψαλίδα.  Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη με τους νησιώτες να χάνουν ευκαιρία να προηγηθούν, όταν πέναλτι που εκτέλεσε ο Λελούδας στο 61’, απέκρουσε σωτήρια ο Γιαννούλης Α..  Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα κατάφεραν να προηγηθούν με τον Αγουρσαλίδη 70’. Ο Αίας έσωσε την παρτίδα χάρη στο γκολ του  Λελούδα στο 85’.

Από μια καλή ευκαιρία για να πάρουν το ματς έχασαν και οι δυο ομάδες με τους  Σόουζα(88’ δοκάρι) και Μπάρδη(91’).  Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος Θ..

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννούλης Α., Κλωντζάς, Κοψίδας, Παπαθανασάκης, Λαζάκης, Παρασκευόπουλος(65’ Χάιδος), Θεοδωρόπουλος(71’ Μπάρδης), Μπόγρης(64’ Ντομπρίν), Λουκάνι, Βαλάκος, Αγουρσαλίδης(87’ Γιαννούλης Χ.).

ΑΙΑΣ: Βουτσινάς, Τζαφερη, Χύσα, Μπένα, Πέττας(89’ Μπάτσι), Παπαδάκης, Σόουζα, Λαδένογλου(46’ Ντούνης), Κουπετώρης(62’ Παλούκης), Λελούδας, Ράμφος.