Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ηρακλής Νίκαιας- Αετός Κορυδαλλού 1-1

Published

on

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής Νίκαιας και Αετός Κορυδαλλού μετά από μια δυνατή αναμέτρηση.

Το σκορ κρίθηκε στην επανάληψη με τον Ηρακλή να προηγείται με αυτογκόλ του Μηνάγια(53’) και τον Αετό, που έχασε αρκετές ευκαιρίες, να ισοφαρίζει με τον νεοεισελθέντα Ντόνε(71’).

Στο 73’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ και αποβολή στον γκολκίπερ του Αετού Καλογερά, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαριόλη Ν, όπου ο διαιτητής Λεμπέσης δεν έδωσε τίποτα. Στο ίδιο λεπτό, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που γράφει ο διαιτητής Λεμπέσης, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή Αντώνη Μπροτζάκη για διαμαρτυρία. Σε εκείνο το σημείο διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για δύο λεπτά, καθώς καθυστερούσε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Επίσης γράφει ότι εκτός του αγωνιστικού χώρου τον ακολούθησε ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή, Νίκος Πολύδωρος, ο οποίος  απειλούσε τον πρώτο βοηθό Κεφαλιάκο Κ. στεκόμενος από πίσω του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ηρακλής Νίκαιας αμφισβητεί από την πλευρά του όλα τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος και έχει σοαβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Λεμπέση. Επίσης στο 14’ οι γηπεδούχοι ζητούν αποβολή του Κλουβάτου για αγκωνιά στον Σιμιγδάλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καραδήμας, Ψωμάς(80’ Παπαθανασάκης), Συμιγδάλας, Παρασκευόπουλος(80’ λ.τρ. Σωτηρόπουλος), Μαριόλης Γ., Μπερίσα, Μπόγρης, Μουράι, Μαριόλης Ν.(80’ Θεοδωρόπουλος), Βαλάκος(46’ Νταούτι), Αγουρσαλίδης.

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Τόρι, Σύρμας, Μηνάγιας, Κλουβάτος, Σιδηρόπουλος, Τσιρκινίδης, Καλέργης, Ροδίτης(71’ Τσιμιλιώτης), Βερούση(90’ Κομητάς), Κωστόπουλος(60’ Ντόνε).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ