Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ηρακλής Νίκαιας- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας 5-2

Published

on

Ένα ακόμη βήμα προς την απευθείας παραμονή έκανε ο Ηρακλής Νίκαιας καθώς σε ένα επεισοδιακό ματς κατέβαλε με 5-2 την ουραγό ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, η οποία τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες.

Σπουδαία εμφάνιση ξανά από τον Πεκώφ που σημείωσε χατ-τρικ (49’, 70’, 90’). Από ένα γκολ πέτυχε ο Μπόργης (32’) και Κατσάνης(92’).

Για τους ηττημένους δίχτυα βρήκαν οι Δανάς (47’) και Καζαλάς (56’).

Με…εννιά παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι. Στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παναγιώτου και στο 80’ επίσης με  δεύτερη κίτρινη ο Κουλουριώτης. Ο τελευταίος μάλιστα σύμφωνα με το φύλλο που συνέταξε ο διαιτητής Λαθύρης κινήθηκε προς τον πρώτο βοηθό Κεφαλιάκο, τον οποίο απώθησε και γρονθοκόπησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση….

Διαιτήτευσε ο Λαθύρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαπάτης, Μπόγρης, Πίρο (52’ Πιστόλας), Δοξακόπουλος, Αλεφραγκής, Γκαϊδόγιαννης, Ντομπρίν (78’ Βλαχουτσάκος), Νταλάκος, Κατσάνης, Βόργιας (96’ Χουσεϊν), Πεκώφ.

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Ζαχαρόπουλος, Χατζησεβαστός, Καρασάββας (90’ Βλαχόπουλος), Κικίδης, Αβραμίδης, Λεβάκος (68’ Βρέντζος), Κουλουριώτης, Δανάς (87’ Νικολάου), Σκαραμάνγκος, Καζάλας, Παναγιώτου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ