Connect with us

stoplekto

Ηρακλής Νίκαιας- ΑΟΚ Φαλήρου 2-1

Published

on

Ο Ηρακλής Νίκαιας έκανε το καθήκον του καταβάλλοντας την τελευταία αγωνιστική με 2-1 τον ΑΟΚ Φαλήρου, αλλά η νίκη του Αστέρα Κερατσινίου επί της Ένωσης Καμινίων τον στέλνει μέσω της δεύτερης θέσης σε νέο αγώνα μπαράζ για την άνοδο με τον δεύτερο του άλλου ομίλου, που θα είναι ένας εκ των Ολυμπιακού Περάματος ή Νέων Ευγενείας.

Οι Τζιτζφιώτες έμειναν από νωρίς με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Κουμαριώτης, που απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στη γραμμή σε σου του Φλαμπούρη.

Το πέναλτι όμως που εκτέλεσε ο Αγουρσαλίδης απέκρουσε ο μόλις 16χρονος γκολκίπερ Γιαννόπουλος.

Η ομάδα του Δημήτρη Κριμιτζά μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με τον Ομάρ, αλλά ο Ηρακλής απάντησε άμεσα με εύστοχο πέναλτι αυτή τη φορά του Χατζηλία στο 41’. Την ανατροπή για την ομάδα του Παναγιώτη Κυριακάκη έκανε στο 53′ ο Γκούμας. Στο 77′ ο νεοεισελθών, Δάππας σκόραρε, αλλά το ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Ανθόπουλος.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 9’ με τον Αγουρσαλίδη.

Διαιτήτευσε ο Φιλακούρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχουτσάκος Η., Κλώντζας, Μπεζδικιάν, Μηνάγιας, Σωτηρόπουλος, Κυριακίδης, Ντομπρίν(17’ Γκούμας), Βλαχουτσάκος Γ., Χατζηλίας(76’ Δάππας), Φλαμπούρης, Αγουρσαλίδης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Γιαννόπουλος, Μιχάλης(88’ Ρέππας), Κουμαριώτης, Δόσιος(88’ Χαρακίδας), Μπετχαβάς, Δεληβασίλης, Μέκι Ομάρ, Καραγιάννης, Σταμούλης, Πατεράκης Α.(88’ Πατεράκης Κ.), Αρέστης(66’ Χαϊρούλα).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ