Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ηρακλής Περιστερίου: Οι υγειώς σκεπτόμενοι να σταθούν δίπλα στα παιδιά μας

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου…

 

Ομόφωνα τα Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την συνεδρίαση του την Τετάρτη 04/08/2021 αποφάσισε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, έναντι οποιουδήποτε με λόγια και έργα προσβάλει και σπέρνει διχόνοια στην ομάδα.

 

Όλοι εμείς, οι ΕΠΤΑ εκλεγμένοι σύμβουλοι, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που δεν εκλέχθηκαν αλλά αποφάσισαν να συνδράμουν την προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του Ηρακλή.

Καταδικάζουμε ομόφωνα και απερίφραστα όλους όσους με την ασφάλεια της αποστασιοποίησης και απραγίας κρίνουν προκατειλημμένα και προφανώς με δόλο την όποια καλή προσπάθεια. Μιλώντας δημόσια μόνο με ψέματα και διχαστικό λόγο.Κ

Καλούμε τους υγειώς σκεπτόμενους φίλους-φιλάθλους της ομάδας να απομονώσουν τις όποιες άναρχες και κακόβουλες φωνές και να σταθούν δίπλα στα παιδιά μας.

 

Τονίζουμε δε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι δεν αισθανόμαστε , ούτε ενεργούμε ως ιδιοκτήτες ομάδας αλλά καλοπροαίρετοι και οραματιστές αιρετοί διαχειριστές. Επίσης ποτέ δεν παρουσιάστηκε από κανέναν «ΕΠΕΝΔΥΤΗ» αικονομικό ή διοικητικό πλάνο με στόχο την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας με τρόπο εκτός όσων προβλέπει το καταστατικό. Οτιδήποτε άλλο είναι στην σφαίρα της φαντασίας και της διάδοσης ψευδών πληροφοριών.

 

ΟΛΟ το συμβούλιο υπογράφει ομόφωνα την πιο πάνω δήλωση.

 

Πρόεδρος: Καλαντζής Γρηγόρης

 

Αντιπρόεδρος: Αδαμάκης Ελευθέριος

 

Γεν. Γραμματέας. Βαρδαραμάτας Χαράλαμπος

 

Ταμίας: Κούτρης Μίλτος

 

Γεν.Αρχηγός. Μουντζούρης Νίκος

 

Μέλη: Κωτσόπουλος Θεόδωρος

 

Χριστόπουλος Ιωάννης