Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ηρακλής Περιστερίου: Στηρίξτε τα παιδιά της ομάδας

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου ζητάει τη στήριξη των φίλων της ομνάδας στα νέα παιδιά, και όχι την κακοπροαίρετη κριτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 

<< Σε απάντηση κάποιων που ασχολούνται και ενδιαφέρονται “δήθεν” για το καλό και το συμφέρον του Ηρακλή και ειδικότερα με τα παιδιά της Ακαδημίας μας , έχουμε να τούς απαντήσουμε με πράξεις και όχι λόγια. Τούς πληροφορούμε λοιπόν οτι την προηγούμενη Κυριακή, στο παιγνίδι με τον Ιπποκράτη ξεκίνησαν ως βασικοί πέντε (5) παιδιά της Ακαδημίας μας κάτω των είκοσι (20) ετών. Και στην αποστολή της Ομάδας μας (στον πάγκο) ήταν άλλοι έξι (6) ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι (20) ετών και μάλιστα , ο ένας εξ αυτών γεννημένος το 2005, και απο αυτούς τούς έξι (6) χρησιμοποιήθηκαν οι δύο (2).
Καλή η κριτική και καλοδεχούμενη, αλλά η σωστή και καλοπροαίρετη και να λέμε την αλήθεια ολόκληρη και όχι όπως “βολεύει” τον καθένα. Βοηθήστε τα παιδιά της Ομάδας μας και παραμερίστε τα πάθη σας.Βοηθήστε την Ομάδα μας.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προωθώντας παιδιά απο τα “σπλάχνα” μας χωρίς να παρεκκλίνουμε απο τον στόχο της Ομάδας μας.
ΥΓ : Στο προσεχές παιγνίδι της Κυριακής λόγω τραυματισμών και τιμωριών, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός παιδιών απο την Ακαδημία μας. >>