Connect with us

4ος Όμιλος

Ηρακλειο-Εθνικός Πειραια 1-2

Published

on

Στα τοπικά πρωταθλήματα μετα απο ενα χρόνο επιτρέφει το Ηρακλειο μετα την ήττα που γνώρισε το συγκρότημα του Μάρκου Μαυροματη απο τον Εθνικό με 2-1 στις καθυστερήσεις. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη να φτάνει τους 46 βαθμούς και την 4η θέση μαζι με τον Ιαλυσο.

Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 13,άνοιξε το σκορ με τον Βλάχο. Συγκεκριμένα ο Στρατάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παυλάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Μακρυωνίτης απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Βλάχος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Απο εκείνο το σημείο και έπειτα το Ηρακλειο πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 71 με κεφάλια του Παπαδοπουλου.

 

Κι ενώ ολα έδειχναν οτι το 1-1 θα έμενε μέχρι τέλους ο Νάσος Λεωνιδοπουλος είχε διαφορετική αποψη αφου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Μακρυωνίτης-Παπαδόπουλος,Τσουκαλάς,Παναγιωτίδης,Μεταλλινός(77 Μπράνχο),Ψαρρής,Μάμαλος,Νάκου(46 Κατσούλης),Καλιαμπάκας, Καφετζής(87 Μερτόλα)Σακελλαρίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς,Στασινός ,Αλεξανδρόπουλος(87 Μιρτσέα),Μαντζώρος,Στρατάκης, Μαρτίνος,Παυλάκης, Κατίδης(83 Κομνηνός),Μάναλης(90 Μπένα),Αργυρίου,Βλάχος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply