Connect with us

8ος Όμιλος

Ηροδοτος-Ηλυσιακός 2-0

Published

on

Ενα πεντάλεπτο στ τέλος του α’ μέρους αρκούσε στον Ηρόδοτο ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0 και να παραμένουν στην κορυφή μαζί με το Αιγάλεω.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν μέχρι το πρώτο τέταρτο κακό, με τον Ηροδοτο να ανεβαίνει και στο 16′ να ακυρώνεται γκολ του Γιαλούση αφού ο Μελισσόπουλος στην αρχή της φάσης έκανε φάουλ. Στο 27′ το σουτ του Γαφεφαλάκη έφυγε άουτ, ενώ στο 29′ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Γιαλούση. Στο 36′ ο Μελισσόπουλος ανάγκασε τον Κοντπίδη σε επέμβαση, ενώ στο 41′ ο Ηλυσιακός σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσίτσαρης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιαλούσης. Στο 43′ έγινε το 1-0 όταν Μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη και κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Ετόφ, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στον Ηροδοτο που έκανε το 2-0 στο 44 με τον Φραγκουλάκη.

Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός είχε καλές στιγμές κυρίως με τον Τσίτσαρη όμως το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβιδάκης (63′ Μπαλαφας), Μπάμπης, Γιαλούσης, Καντιλάκης, Αργκιλέσι, Γαρεφαλλάκης (76′ Παπαδάκης), Καρατζαόγλου (82 Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Ετόφ, Μελισσόπουλος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρώπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος, Μάλτσης, Γκέζος (60′ Ιωάννου), Σουλελές (61′ Τριανταφύλλου)