Connect with us

6ος Όμιλος

Ηρόδοτος – Αιγάλεω 3-2

Published

on

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι γεμάτο ένταση ο Ηρόδοτος επικράτησε του Αιγάλεω με 3-2 στέλνοντας το «μήνυμα στις ομάδες της Αθήνας καθώς και η επίσκεψη της Κηφισιάς στο νησί είχε ανάλογα αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 10’ έχασαν την ευκαιρία με κεφαλιά του Μιχαήλ να ανοίξουν το σκορ και εννέα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί με μονοκόμματο σουτ του Σαλταπήδη πέτυχαν το 1-0.Στο 45’ ο Παπουτσής έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του Δουκάκη από τον Γεωργόπουλο.

Στο δευτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή και πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κούρτι (2-1) και έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι στο 60 και πάλι με τον «δαιμόνιο» Σαλταπήδη κάνοντας το 3-1.

Το Αιγάλεω μείωσε στο 90’ με διπλή προσπάθεια του Μιχαήλ (3-2)

Διαιτητής ήταν ο Ντοκάκης, με βοηθούς τους Μαρνέζο και Καλφάκη  Χανίων.

Hρόδοτος: Ζαφείρης Δ., Χατζηβασιλείου (28′ Χατζηανδρέου), Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Χαλκιαδάκης (λ.τρ.55’Αχιλλέως), Κούρτι, Βελέτης, Πήλιος, Σαλταπήδας, Ζαφείρης Α. (77′ Μωραϊτης)

 

Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Ναυπλιώτης, Κλης (63′ Μαυρομάτης), Δουκάκης(70’ Κομπιζάς), Μπεθάνης, Μιχαήλ, Χρήστο, Σταύρου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply