Connect with us

6ος Όμιλος

Ηρόδοτος – Μανδραϊκός 3-2

Published

on

Μπορεί να ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές ωστόσο ο Ηρόδοτος πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Μανδραϊκό με 3-2 και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση (συγκατοικώντας  με τον Ηλυσιακό) , στον 6ο όμιλο πίσω από την ΑΕΚ. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στο 22′ ο Μπιλίτσης κέρδισε πέναλτι από τον Δημήτρη Ζαφείρη και παράλληλα την αποβολή με απείθειας κόκκινη του νεαρού τερματοφύλακα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ”παθών” ο οποίος ευστόχησε βάζοντας σε θέση οδηγού τους ”κυανόλευκους”. Στο 49′ το σωματείο από τη Νέα Αλικαρνασσό έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Σαλταπίδας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καράδαη.  Στο 53′ ο Γεωργόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 55′ ο Αλ. Ζαφείρης εκμεταλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Μανδραικού και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ηρόδοτος είχε κι άλλο δοκάρι σε προσπάθεια του Βελέτη. Στο 66′ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μανδραϊκός έκανε το 2-2 με τον Καϊμακαμούδη, ενώ οι Κρητικοί στο 70′ έμειναν με εννέα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γεωργόπουλου. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Θανάση Κολιτσιδάκη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη αφού στο 80′ ο Αλέξανδρος Ζαφείρης κέρδισε πέναλτι από τον Καράδαη με τον τερματοφύλακα του Μανδραϊκού να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτι ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2

Διαιτητές: Χρυσός, Μαρνέζος, Πεχινάκος

HΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης) Zαφείρης Δημ (22′ Καρλής).,Μπινιχάκης (12′ λ.τ. Βελέτης),Χαρίτος,Γεωργόπουλος,Μπαλάφας,Πήλιος,Σαλταπίδας (71′ Γιαπεντζάκης), Ζαφείρης Αλ., Κούρτι,Κοζυράκης.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Καράδης,Χουστουλάκης, Σιακκαβάρας,Βασιλείου,Κολτσίδας,Μεσίνι (60′ Κουβίδης), Μπιλίτσης, Καιμακαμούδης, Ζουράβλιοφ, Τεπέτοφ (33′ Ζαχαράτος) ,Αγκόλι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply