Connect with us

Uncategorized

Ηρόδοτος-Παλαιόχωρα 3-1

Published

on

Στην κορυφή του 8ου ομιλου βρίσκεται πλέον ο Ηρόδοτος που κατάφερε να πάρει τη νικη απέναντι στην αξιόμαχη Παλαιόχωρα που μετά τη νίκη στο Περιστέρι δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επικράτησε με 3-1 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με το καλημέρα απείλησαν, με τον Μιχαλή Φραγκουλάκη στο 4ο λεπτό να επιχειρεί το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε στο 4′ το κατάφερε δύο λεπτά αργότερα ο έμπειρος μέσος, μετά από όμορφη πάσα του Γαρεφαλάκη άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για τον Ηρόδοτο!

Η Παλαιόχωρα απάντησε άμεσα και στο 13ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο πλασέ του Μανουσάκη Δ., με τον ικανό άσο να κάνει το 1-1.

Όμως αμέσως μετά ο Ηρόδοτος βρήκε και το δεύτερο γκολ, μην αφήνοντας περιθώρια χαράς στου Χανιώτες.

Ο Φραγκουλάκης πάτησε περιοχή, με τον Καζαντζίδη να τον ανατρέπει. Την ευθύνη ανέλαβε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, κάνοντας το 2-1 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ένα προβάδισμα που δεν χάθηκε μέχρι το φινάλε.

Ο Ηρόδοτος συνέχισε την πίεση του και έχασε ευκαιρίες με τους Φουκαράκη και Γιαλούση. Όμως κατάφερε να βρει ένα ακόμη γκολ ώστε να είναι πιο… χαλαρός στην επανάληψη. Σκόρερ ο Ετόφ, στο 38ο λεπτό, που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, κάνοντας το 3-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Πρώτη φάση του δευτέρου μέρους για την Παλαιόχωρα, με τον Μανουσάκη Α. να σουτάρει, με τον Κασμερίδη να δηλώνει παρών και να διώχνει την μπάλα.

Στο 64′ δυνατό σουτ Μωραΐτη, απέκρουσε ο Πονηρός.

Εννέα λεπτά μετά, σουτ του Μανουσάκη Δ. η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κασμερίδη.

Στο τελευταίο τέρματα της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρόδοτο να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη και να δίνει συνέχεια στα τρομερά αποτελέσματα του, παραμένοντας στην 1η θέση, οδηγώντας την κούρσα του ομίλου του

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης (75′ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (83′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης (88′ Παπαδάκης), Γαρεφαλάκης (62′ Μελίσσοπουλος), Ετόφ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καραντζίδης (46′ Θεοδωράκης), Σαμαράς, Βασιλείου, Κορνελλάτος (46′ Παπαδόπουλος), Μανουσάκης Α. (75′ Κουλούρης), Κερμενίδης, Μαζιώτης, Αρακάκης, Μανουσάκης Δ., Ιβάν (59′ Ζαιμήδης)