Connect with us

Γ Εθνική

Ηττα-σοκ για τον Απόλλωνα Σμύρνης, 1-3 από τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Πραγματοποιώντας μία πολύ μεγάλη εμφάνιση, κυρίως στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ έφυγε με το διπλό (3-1) από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και βρίσκεται πλέον πάνω από την σημερινό του αντίπαλο αλλά και την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο σώθηκε από τον Γιαγκιόζη, όμως στην επανάληψη με τρία γκολ, δύο από τον Τσανάι και ένα από τον Πύλιο έφτασε στο μεγάλο διπλό με σκορ 1-3.

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει προσωρινά σε 1-2 με τον Καραγκούνη, ενώ είχε τρεις πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με Καραγκούνη και Χαϊκάλη, όπως και δοκάρι μετά το 1-3 με τον Σπαρτιάτη.

Στο 3′ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Νοκάι να κάνει το σουτ από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τασιουλής απείλησε με φάουλ, όμως ο Γιαγκιόζης απέκρουσε. Στο 12′ είδαμε σουτ εκτός περιοχής από τον Καραγκούνη στο 12′ με τον Γιαγκιόζη να μπλοκάρει αυτή την φορά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Γιαγκιόζη σε εξ’ επαφής διπλή επέμβαση!

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους και πάλι οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το γκολ με τον Χαϊκάλη να βλέπει τον Γιαγκιόζη να του λέει “όχι” σε τετ-α-τετ. Στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ ευτύχησε να βρει το γκολ με τον Τσανάι με κεφαλιά μετά από φάουλ στο Σένκα στο 51′. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί και μετά από κλέψιμο της μπάλας του Κατσικοκέρη και πάσα στον Πύλιο, ο τελευταίος λίγο μετά την είσοδο του στο ματς βρήκε δίχτυα, έκανε το 0-2 και έδωσε μαξιλαράκι στην ομάδα του!

Στο 69′ ο Απόλλωνας μπήκε και πάλι στο ματς με το γκολ του Καραγκούνη από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως δύο λεπτά αργότερα ήρθε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων για τον ΑΟΑΝ με σκόρερ τον Τσανάι και πάλι μετά από κόρνερ του Σένκα. Στο 80′ ο Σπαρτιάτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για τον Απόλλωνα. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΑΝ διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και κράτησε το 1-3 ως το τελικό σφύριγμα.

Απόλλων Σμύρνης: Καλούδης, Πριόνας (63′ Ρόδης), Τασιουλής, Λιάκος, Μελιόπουλος (63′ Σπαρτιάτης), Σάλλα, Πιαστόπουλος, Χριστόπουλος, Χαϊκάλης, Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Καμαρά, Μουστάκης, Δολαψάκης, Τσανάι, Μαρινάκης, Κάρλος (65′ Φουκαράκης), Νοκάι (56′ λ.τρ. Πύλιος), Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης (82′ Τσιλεδάκης), Σένκα (84′ Μακράκης)

Πηγή: Primesport