Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηττα-σοκ για τους Αγίους Αναργύρους, 0-1 από τον ΓΣ Αργυρούπολης

Published

on

Εντός έδρας ήττα-σοκ υπέστησαν οι Αγιοι Ανάργυροι, που ηττήθηκαν μέσα στην έδρα τους από τον ΓΣ Αργυρούπολης με 0-1.

Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα για την Ενωση, η οποία έμεινε στους 10 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση μαζί με Αθηναϊκό και Ανθούπολη, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το ματς χωρίς όμως να έχει καλή απόδοση, ενώ οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με αμυντική τακτική κατάφεραν στη μοναδική ουσιαστικά επικίνδυνη επίθεση τους να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Στο 15′ σε κοντινό πλασέ του Ξαγοράρη ο Παγούδης μπλόκαρε τη μπάλα που όμως φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή, με τους γηπεδουχους να διαμαρτύρονται έντονα. Στο 24′ ο παγούδης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Κλωνάρη, ενώ στο 34′ η κεφαλιά του Καραχάλιου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50′ το σουτ του Θεοδωράκη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 54′ ο Κωστάκης μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 70′ ο Παγούδης και πάλι απέκρουσε το σουτ του Μανωλιά από πλάγια, ενώ στο 84′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν η κεφαλιά του Νικολάου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Τσαγκάρης, Νιδριώτης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας, Μαντίκος (59’ Νυφαδόπουλος), Κατσάρας, Κρητικός, Γενίδογαν (59’ Μανωλιάς), Σταύρου (87’ Πλεξίδας), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (65’ Νικολάου), Κλωνάρης (65’ Κωτσερίδης), Ξαγοράρης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Ασημάκης): Παγούδης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (63’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Κωστάκης, Λεβέντης (90’ Πιτσινός), Ζυγούρης (46’ Βλάχας), Γκρεβτσίδης (80’ Γιαννίκος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.